VOL

DAGEN
UREN
MINUTEN
SECONDEN
DAGEN
UREN
MINUTEN
SECONDEN

Interesse in om bij een volgende editie langs te komen? Laat je email achter en ontvang een bericht zodra inschrijvingen mogelijk zijn.

START-UP THURSDAY

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden voor jouw start-up? Meld je dan nu kosteloos aan voor Start-up Thursday en ga vrijblijvend in gesprek over de kansen voor jouw onderneming!

Trive | Mauritskade 55c, 1092 AD, Amsterdam

Donderdag 22 augustus 2019

FINANCE YOUR INNOVATION

Wij willen start-ups helpen groeien! Daarom organiseren wij iedere maand Start-up Thursday. Hier krijg je als ondernemer GRATIS de kans om in gesprek te gaan met een DB&P consultant over financieringskansen of vraagstukken die spelen binnen jouw start-up. De eerstvolgende editie vindt plaats op donderdag 22 augustus bij Trive in Amsterdam. Het enige criterium voor deelname is een kvk-inschrijving.

START-UP THURSDAY

Allereerst stellen wij onszelf aan jou voor en natuurlijk willen we graag meer weten over jouw start-up!

Stap 1.

Daarna gaan we de groeikansen voor jouw start-up onder de loep nemen.

Stap 2.

Zijn er financieringsregelingen waarvoor je in aanmerking komt? Wij leggen de mogelijkheden graag aan je voor!

Stap 3.

Stap 4.

Hoe gaan we verder? Welke stappen kunnen we (gezamenlijk) ondernemen om jouw start-up te laten groeien?

Je gaat in gesprek met...

"Door op zoek te gaan naar een slimme en heldere financieringsoplossing begeleid ik ondernemers naar the next level."

Sydney van Bokhoven

Consultant

"Met een passie voor technologische innovatie help ik innovatieve start-ups bij het beantwoorden van hun vraagstukken, zowel op technisch als financieel gebied."

Jelmer Ruitinga

Start-up financiering specialist

"Door het weghalen van technologische hindernissen die je tegenkomt in de beginfase als ondernemer, zorg ik dat je weer durft te dromen."

Oprichter Trive

Joris Slagter

"Met de combinatie van kennis en een enorme passie voor tech, kan ik je het duwtje in de rug geven om flinke stappen te zetten."

Dave Ligthart

Oprichter Trive

Een initiatief van
De Breed & Partners

De Breed & partners ondersteunt al meer dan 35 jaar mkb-bedrijven bij het vinden van financiering. Dit doen we bij voorkeur door verschillende financieringsvormen te combineren. Subsidies, leningen, kredieten, crowdfunding, fiscale voordelen en participaties kunnen samen de perfecte ‘financieringsmix’ vormen.

Het Amsterdamse Trive is een dynamisch bedrijf met een team bestaande uit ontwikkelaars en ontwerpers. Met een combinatie van zeer ervaren producteigenaren, IT-architecten en een volledig schaalbaar nearshore-team, bouwen zij softwareproducten voor start-ups.

...in samenwerking met Trive